Om Herdins

Om Herdins Färgverk AB

Historie
Tradisjon, engasjement og kvalitet er nøkkelord i historien vår, som startet allerede på 1700-tallet. Herdins Färgverk AB startet som et fargeri og har med årene utviklet seg til et firma med et bredt produkttilbud innen overflatebehandling, tekstilpleie, kjemitekniske husholdningsprodukter og kroppspleie. Allerede på slutten av 1800-tallet ble virksomheten overtatt av familien Herdin. Bedriften er fortsatt familieeid med de fordelene som dette gir i form av personlig engasjement og korte beslutningsveier.

Forretningsidé
Forretningsideen er å utvikle og markedsføre sterke varemerker av nisjekarakter innen overflatebehandling, tekstilpleie, kjemitekniske husholdningsprodukter og kroppspleie.

Forretningprinsipper
Produkter fra Herdins skal være forbrukerens førstevalg fordi vi tilbyr produkter som oppleves som effektive, gunstige og trygge å bruke. Med sterke varemerker som har forbrukernes tillit, skaper vi forutsetninger for lønnsomhet og fremtidig drift. Produktsortimentet vårt skal hele tiden tilpasses slik at vi møter markedets behov for spesialprodukter som hjelper mennesker å rengjøre, vedlikeholde og gjøre hverdagen og fritiden lys og trivelig. Produktene skal fremstilles slik at miljøbelastningen blir så liten som mulig, og vi skal tilstrebe oss stadige forbedringer slik at forurensning forebygges.

Varemerker
Bedriftsnavnet Herdins er også et sterkt varemerke innen beiser og tekstilfarger til forbrukere, der vi har en sterk posisjon i Norden. Men det finnes også mange andre sterke varemerker i sortimentet vårt. Imprenex, MP 52, Remol, Verda og AVA er noen av de varemerkene som har vunnet forbrukernes tillit gjennom årene.

Distribusjon
Så mange forbrukere som mulig skal lett finne produktene våre på sitt vanlige innkjøpssted. Gjennom gode relasjoner med handelens forskjellige aktører, dekker vi nordisk dagligvarehandel, fargehandel, jern- og byggvarehandel.

bok.jpg VARE KATALOG
Her finner du et utvalg av våre brosjyrer.Dela Twittra Maila Skriv ut
Share to Facebook Share to Twitter mail print